forshedaverken bockar tråd

Forshedaverken har varit med i över 100 år!

2019-08-06

Det finns svenska industriföretag som har varit med väldigt länge. För Forshedaverken så började sagan om bockad tråd 1917. Det var då som man köpte in gården Forsheda Kvarnagård. Det började som ett familjeföretag och har fortsatt på samma sätt.

David Peterson som idag äger Forshedaverken tillsammans med Fredrick Martinsson är fjärde generationen inom Forshedaverken-familjen. Det verkar alltså som att intresset för industriproduktion går i generna. Men idag så handlar det förstås inte bara om själva hantverket. Trådprodukterna tas numera fram med den allra senaste tekniken.

Forshedaverken har erfarenheten

Forshedaverkens stora trumfkort är deras erfarenhet. De har ju varit med så länge. Under åren så har operatörer på verkstadsgolvet stött på en lång rad problem. Problem som inte längre uppstår då man har funnit lösningarna och skapat hållbara arbetsmetoder.

Idag så kan Forshedaverken hjälpa en kund från skiss till färdig produkt. Det ger en kontinuitet som är viktig av flera skäl. Flytet i produktionen blir god och ekonomin likaså då allting kan skötas i Forshedaverkens regi.

Med tanke på miljön

Det är klart att Forshedaverken är miljöcertifierade! Företaget har ISO9001, ISO14001, ISO 45001 och EN 1090. Man jobbar också aktivt med en miljöpolicy. Den är bra för anställda såväl som för natur och djur som påverkas minimalt av verksamheten.

Forshedaverkens motto är att en bockad tråd är det enda raka och de är stolta över att erbjuda snabb och effektiv produktion. Så kontakta Forshedaverken då du vill få bästa service för att ta fram trådprodukter.


Etiketter:
Sidor:
Happy Småland AB GnosjoRegion.se
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.traddragning.se