Butiksinredning

Butiksinredning är ett begrepp som används för att beskriva den inredning som ett företag väljer att använda i sin butik. Kunden väljer inredning efter vilka produkter som ska säljas och tillverkaren producerar då önskad modell på t.ex.

Här hittar du företag som jobbar med butiksinredning i Gnosjöregionen »

- trådhyllor
- Produktställ
- Shop in shop
- Skyltställ
- disk
- stativ
- konsoler
- avdelare
- spjut
- paneler
- displayställ

Material och design väljs främst för syns skull, men det krävs ändå att hållfastheten är tillräcklig.

I en butik så måste man ha inredning som rymmer mycket och ändå ger känslan av stora ytor. Det spelar ingen roll om man säljer kläder eller mat, med fungerande butiksinredning så får man en miljö där både kund och säljare trivs. Genom att välja rätt typ av inredningsdetaljer så blir det lätt att hålla rent och att komma åt förvaring. Dessutom ska inredningen vara gjord med tanke på estetik och av ett material som känns naturligt och vackert.

Specialdesignade system

Ingen butik är den andra lik och därför så kan man inte lita på att masstillverkade hyll- och förvaringssystem kommer att bli den bästa lösningen. Det kan ju vara så att man måste utnyttja ytor som finns på höjden och då behöver man butiksinredning som är utformad på ett sätt som gör det lätt att montera och att sedan komma åt de övre delarna av inredningen. Idag kan företag i Gnosjöregionen ta fram inredning till butiker som passar precist till den yta och det som man erbjuder i sin butik. Det finns numera så mycket kunnande och erfarenhet att man som kund snabbt får förslag på specialdesignade system som kan tas fram på ett kostnadseffektivt vis.

Det är mycket vanligt att man använder sig av trådprodukter för att skapa hyllor och detaljer som gör att inredningen är lätt att hantera och att ta hand om. Beroende på den miljö som butiken har så kan man välja mellan olika varianter av tråd som har olika egenskaper vad gäller skydd mot rost och slitage. Olika slags beläggningar kan också ge den professionella och det inbjudande utseende som man vill ha på inredningen i en butik.

Från ritning till färdig inredning

När man behöver utforma inredning till sin butik så kan man bege sig till ett företag i Gnosjöregionen som tar fram trådprodukter såsom trådgaller och tråddetaljer för att ta fram en hållbar lösning. Företaget kommer att se noga på den ritning eller prototyp som kunden tar med sig och sedan göra beräkningar vad gäller trådens kvalitet, tjocklek och processen som krävs för att ta fram inredningen. På detta vis kan man få olika kostnadsförslag och välja det som passar ens budget och behov allra bäst.

Med hjälp av pressar, bockningsmaskiner och svarvar så tar man fram inredningens olika delar. Trådgaller kan produceras tillsammans med listprofiler som gör att man får exakta lösningar för unika miljöer. Denna precision är mycket viktig för att man ska slippa onödigt efterarbete med justeringar av de olika inredningsdetaljerna.

Produktion och montering

Idag kan duktiga metallbearbetningsföretag i Gnosjöregionen ta fram färdiga möbler och detaljer med kort varsel. Man använder sig av datorstyrda maskiner som kan leverera komponenter för butiksinredning som är exakta och håller en hög kvalitet. Många företag kan även erbjuda färdiga möbler och detaljer så att man får färdig inredning levererad till butiken eller montering på plats. Flexibiliteten är numera mycket stor och det är kunden som avgör hur inredningen ska levereras. När det bara handlar om mindre delar och detaljer så packas dessa hos leverantören för att sedan skickas på ett smidigt vis till slutadressen.

 Läs mer

 Kontaktinfo

Happy Småland AB
GnosjoRegion.se

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

Happy Småland AB GnosjoRegion.se
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.traddragning.se