tråddragning

bockad tråd

Med trådbockning så får man fräschare utomhusmöbler

 2017-12-07

Det är inte alltid som man tänker på att en fin bänk eller trädgårdssoffa faktiskt har ett säte som består av metalltråd. Med tråddragning så får man den tråd som krävs för att kunna skapa vackra möbler som liksom flätas samman. Det här bidrar till en mycket bättre och fräschare utomhusmiljö då det blir enklare att hålla det fräscht och rent. Med trådbockning så tar man fram möblerna som sedan kan stå i offentliga sammanhang och lätt rengöras med högtryckstvätt.

Hus och hem har trådnät

Trådnät i hus och hem

 2017-05-10

Metalltråd finns nästan överallt. Vi är så vana vid att se den att vi alls inte ser den! Med trådnät så kan man skapa allt från viktiga skydd i ventiler till möbler som är lätta att underhålla. Tråden får stor betydelse i hus och hem där den bidrar till en säkrare och bättre inomhusmiljö och även kan vara en del av trädgård och det skydd som man vill ha omkring sitt hem. Låt oss se lite närmre på hur trådnäten kan användas i hus och hem.

duka med metallduk

Olika typer av metallduk för olika ändamål

 2016-09-09

När man tänker på dukar så ser man antagligen tyger framför sig men en duk behöver inte vara gjord av tyg. Det går alldeles utmärkt att skapa en metallduk som man väver med ståltråd eller någon annan form av metalltråd. Den här typen av duk är inte till för bordet hemma i köket utan snarare för olika industrier som kommer att använda den på lite olika sätt.

Tråddragning

Vad används tråddragning till?

 2015-03-09

Tråddragna produkter finns i överallt runt omkring oss. Men det är kanske inte så ofta vi tänker på dem. Gem på kontoret, ringen i nyckelknippan, trådgalgarna i klädgarderoben och såklart kundvagnen i matbutiken. Andra saker som vi kanske inte tänker på är att fjädrar som finns i mängder av produkter oftast kommer från tråddragningen. 

 Kontaktinfo

Happy Småland AB
GnosjoRegion.se

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss!

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

Happy Småland AB GnosjoRegion.se
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.traddragning.se