bockad tråd

Med trådbockning så får man fräschare utomhusmöbler

2017-12-07

Det är inte alltid som man tänker på att en fin bänk eller trädgårdssoffa faktiskt har ett säte som består av metalltråd. Med tråddragning så får man den tråd som krävs för att kunna skapa vackra möbler som liksom flätas samman. Det här bidrar till en mycket bättre och fräschare utomhusmiljö då det blir enklare att hålla det fräscht och rent. Med trådbockning så tar man fram möblerna som sedan kan stå i offentliga sammanhang och lätt rengöras med högtryckstvätt.

Trådbockning ger lång hållbarhet

Innan vi ens tar upp det där med rengöring så är det förstås viktigt att nämna att man med trådbockning får möbler som håller. Det blir snyggare i parker och på torg då man har bänkar, stolar, papperskorgar, och bord som inte slits så snabbt. Det ser finare och fräschare ut och folk upplever att det är trevligt att slå sig ner för en stund av vila.

parkbänk i trä

 

Rengöring som fungerar

Då man kör högtryckstvätt på trämöbler så leder det till att flisor lossnar och till att möbeln snabbare slits ut. Men om man har tillverkat sätet med trådbockning så finns det naturliga ihåligheter där smuts och damm kan ta sig ut och dessutom så kommer metallen att klara av det höga trycket utan att förstöras. Det blir lättare att hålla rent och man får fräschare och snyggare utomhusmiljöer som håller mycket längre tack vare metallens slitstarkhet och enkla underhåll.

Även om metallen slits en aning så kan man ju alltid ytbehandla den med ny färg för att återgå till en ny och fräsch känsla. Det blir bra mycket billigare än att byta ut hela bänken så som man för det mesta får göra med utemöbler som är gjorda av trä.


Etiketter:  tråddragning
Sidor:  Trådbockning
Happy Småland AB GnosjoRegion.se
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.traddragning.se