Trådgaller

När man ska ta fram inredning till butiker eller skapa galler för andra användningsområden så är det viktigt att man vänder sig till en kunnig och erfaren leverantör. Idag är det nämligen möjligt att ta fram trådgaller på flera olika sätt. Beroende på användningsområde så kan man satsa på galler som är varmförzinkade, obehandlade, av järn, och så vidare. Leverantörer av tråd i Gnosjöregionen jobbar i tätt samarbete med de verkstäder som kan ta fram tråddetaljer för att arbetsprocessen ska bli så smidig och kostnadseffektiv som bara möjligt. Arbetsprocessen är numera så pass datorstyrd att man kan ta fram de mest avancerade former och lösningar för sitt galler.

Inredning till hem och butiker

Det är mycket vanligt att man använder sig av olika slags tråd för att ta fram galler till möbler som ska användas i hem eller i butiker. Hyllor och möbler som är framtagna med trådgaller ger en ekonomisk lösning som dessutom är mycket hållbar och praktisk. Genom modern teknik för tråddragning så tar man fram rätt tjocklek av ståltråd, järntråd eller den typ av tråd som man har behov av. Denna tråd kan sedan ytbehandlas på olika sätt så att slutprodukten blir vacker att se på samt tålig mot slitage och fuktiga miljöer. Genom att jobba med avancerad teknik och cnc-maskiner så kan företag i Gnosjöregionen ta fram inredning som är helt i enlighet med de mått som kunden anger. Detta både vad gäller tjocklek på tråd och dimensioner av galler.

Stora och små galler

Det fina med gallerlösningar är att de passar i så många olika sammanhang. Man kan använda sig av trådgallren för mindre komponenter eller skapa gigantiska galler som ska användas som avskärmning eller för att skydda egendom. Kunden behöver bara ange vad gallret ska användas till och sedan kan företaget som tar fram det föreslå vettiga lösningar vad gäller material och tillverkningsteknik.

Färdiga lösningar

I många fall så är det ju att föredra att kunna jobba med färdiga lösningar. För att dra in på kostnader så är det bra om man kan ta fram sitt galler med en enda produktionslinje. Idag är detta en möjlighet för många företag som jobbar med metallbearbetning i Gnosjöregionen har de pressar, svarvar och bockningsmaskiner som ska till för att komma fram till en färdig detalj. Med ett stort lager av tråd så kan företaget snabbt komma igång med produktionen som styrs av avancerade datorprogram för att minimera det manuella arbetet och eventuella avvikelser.

Snabba leveranser

För att klara av stora volymer och snabba leveranser så är det förstås viktigt att man har en effektiv arbetsprocess. Idag kan man beställa trådgaller från företag som har personal som förstår hela processen. Säljare jobbar i tätt samarbete med operatörer för att se till att man kan nå de produktionsmål som har satts upp. Detta gör att man redan vid första mötet kan få en trovärdig uppskattning om hur lång tid det kommer att ta fram de gallerkomponenter som man behöver. Dessutom så kan man med hjälp av denna stora kunskap göra besparingar genom att välja rätt typ av galler för den produkt som man vill ta fram.


Inlägg

Hus och hem har trådnät

Trådnät i hus och hem

2017-05-10

Metalltråd finns nästan överallt. Vi är så vana vid att se den att vi alls inte ser den! Med trådnät så kan man skapa allt från viktiga skydd i ventiler till möbler som är lätta att underhålla. Tråden ...

Läs mer »

Skydda egendom med trådnät som stängsel

2016-08-19

Ibland så kan ett stängsel av metall bli den bästa lösningen då man behöver inhägna ett område. Metall är som bekant ett material som är svårt att ta sig igenom utan verktyg och det gör att man får en ...

Läs mer »
trådnät som skydd

 Kontaktinfo

Happy Småland AB
GnosjoRegion.se

Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar

Telefon: 0371-31900

Kontakta oss & karta

 Följ oss

Skriv din e-adress här så får du ett mail när vi skriver något nytt.

Gör som 30 andra.

Happy Småland AB GnosjoRegion.se
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.traddragning.se