trådnät som skydd

Skydda egendom med trådnät som stängsel

2016-08-19

Ibland så kan ett stängsel av metall bli den bästa lösningen då man behöver inhägna ett område. Metall är som bekant ett material som är svårt att ta sig igenom utan verktyg och det gör att man får en högre säkerhet. Men om man vill skydda egendom med trådnät så är det viktigt att man väljer rätt sort så att man får lång hållbarhet och även så att det hela ser bra ut.

Trådnät som ramar in och skyddar

Det är inte nödvändigtvis så att ett trådgaller alltid används i avsikt att hålla tjuvar borta. Många gånger så väljer man trådnätet för att det ramar in på ett fint sätt. Man får helt enkelt en ombonad och en trygg känsla. Till skillnad från andra material så får man också en känsla av kvalitet vilket man kan vilja ha i utrymmen som källare där man behöver dela upp utrymmet så att olika personer får egna rum i rummet.

Inomhus i förråd och på lager så är det verkligen viktigt att man får tråd som ser bra ut. Man kanske väljer att efterbehandla tråden efter bockning och svetsning så att man får en färg som passar väl in med annan design. Det gäller förstås att man har bra mekanismer för dörrpartier och lås som gör det svårt att ta sig igenom stängslet.

Trådstängsel utomhus

När man ska inhägna en plats utomhus så finns det mycket att tänka på och det finns flera skäl till att man bör välja hög kvalitet på det nät som man använder sig av. Utomhus så kommer metallen att utsättas för större slitage och det gäller att man har ett rostfritt material så att man inte får stora hål i nätet.

En annan sak som man bör betänka är hur djur kommer att påverkas av nätet. Det är nämligen så att djur kan fastna i stängseltråd som har lossnat så det är viktigt att man hela tiden håller koll på hur trådnätet mår och att man inte har skapat en farlig fälla för fyrbenta individer.

Estetik är också viktigt

När det rör platser där många kommer att vistas och röra på sig som till exempel idrottsplatser som man vill hägna in så vill man att stängsel ska se bra ut. Det här åstadkommer man inte bara med färg utan också med mönster. Man kan välja en typ av trådnät som ger ett vackrare stängsel som kommer att falla besökare i smaken. Den här typen av stängsel är ju inte bara till för att hålla obehöriga ute utan också för att skapa en trivsam plats för de som kommer att använda utrymmet och som vill se till att saker som bollar inte tar sig för långt bort från platsen.


Etiketter:
Sidor:  Trådgaller
Happy Småland AB GnosjoRegion.se
Burserydsvägen 38
333 32 Smålandsstenar
Telefon: 0371-31900
www.traddragning.se